AGC Servers

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Forum Contains No New Posts SI TË REGJISTROHENI NË FORUM
Kliko këtu për të parë Video tutorial se si të regjistroheni në forum
- -
-

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Forum Contains New Posts Rregullat e Forumit
Rregullat e përgjithshme të forumit
1 1
Never
Forum Contains New Posts Të rejat & Info
Të rejat dhe informatat e fundit rreth forumit
- -
-

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Forum Contains New Posts International Forum
Here you can ask help, make question, meet the staff and be aware speak only ENGLISH
Sub Forums:
- -
-

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Forum Contains New Posts Diskutime rreth Albania Gaming
Diskutime rreth forumit në përgjithësi
- -
-
Forum Contains New Posts Kërko ndihmë
Vendi ku mund të kërkoni ndihmë për çfarëdo problemi
Sub Forums:
- -
-

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Forum Contains New Posts AGC - Dust2
Këtu mund te informoheni mbi serverin AGC Dust2

Moderated By: ,
- -
-
Forum Contains New Posts AGC - ZombiePlague
Këtu mund te informoheni mbi serverin AGC Zombie Pleague

Moderated By: ,
- -
-
Forum Contains New Posts AGC ClanWar
Këtu mund te informoheni gjithqka mbi serverin AGC ClanWar
- -
-
Forum Contains New Posts Ban/Unban zone
Keni marre banned? Ketu eshte vendi per lajmruar banned dhe largimi i banned
- -
-

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Forum Contains New Posts Counter-Strike
Diskutime rreth Counter-Strike, CS Servers dhe Half-Life
Sub Forums:
- -
-
Forum Contains New Posts Amxx Mod Community
Ju nevoitet ndonje plugin,editim apo ndihme rreth AMXX ketu eshte vendi i duhur per te kerkuar
Sub Forums:
- -
-
Forum Contains New Posts Serverët online
Pjesë e dedikuar për të gjithë serverët online
- -
-

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Forum Contains New Posts Steam
Gjithçka rreth Valve Steam
- -
-
Forum Contains New Posts Dota 2
Defense of the Ancients.
- -
-

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Forum Contains New Posts Biseda te lira
Lëreni pak anash CounterStrike dhe diskutoni për tema te lira si sporti, kultura, humori, etj. (JO POLITIK)
- -
-
Forum Contains New Posts Video Interesante
Ndani video interesante me anëtarët e tjerë
- -
-

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Forum Contains New Posts Punimet
Publikoni punimet tuaja të fundit dhe ndani ato me të tjerët
- -
-
Forum Contains New Posts Resurse për dizajn
Resurse të ndryshme dhe të nevojshme për dizajnim
- -
-

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Forum Contains New Posts Moviesmaker / Frags
Ketu mund te postoni demo te ndryshe te lojtarve,apo dhe demo te lojrave nga turniret ne CounterStrike
- -
-
Forum Contains New Posts AGC Movies
Ketu dot postohet te gjitha demo,movies, vetem per AGC
- -
-

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Forum Contains New Posts Arkiva e turnireve
Të gjithë turnet e zhvilluar të Counter-Strike 1.6 - Online
Sub Forums:
- -
-
Forum Contains New Posts Shporta
Temat/postet e vjetëra apo të panevojshme të forumit
- -
-

AGC - Donators (€)
{ AGC DONATORS }

markel (50€), FD GOD (10€), YOLO (10€), Er@Gi (10€), root. (10€)


Forum stats Reload
Latest posts
TopicDate, time AuthorLast SenderForum
  Garage Door Repair 08-26, 07:59ABOYHABOYHSay Hello!
  Garage Door Repair 08-26, 03:34LVpmLVpmSay Hello!
  Dental Implants best offe... 08-25, 10:39MFtmMFtmSay Hello!
  Garage Door Repair 08-22, 21:52XJOSXJOSSay Hello!
  So nice to be here! 08-22, 07:40SMilanoSMilanoSay Hello!
  qewqweqweweq 08-20, 14:21varrositbavarrositbaSay Hello!
  hello helllo 08-20, 14:16NoizyTbaNoizyTbaSay Hello!
  say hello 08-19, 16:05asd123asd123Say Hello!
  Got banned :/ 08-19, 12:39moinMotZZarDCounter-Strik...
  O HEAD ADMINA 08-18, 05:47TaTaBiTdYn_am!cBan/Unban zon...
  un bann me 08-17, 23:29RIDDICKMotZZarDBan/Unban zon...
Most thanks
TRoth 0
SiX 0
Liridoni.21 0
moin 0
Alphaa 0
Newest members
CHTS Yesterday
podujevahosting Yesterday
KPringle Yesterday
S1609 Yesterday
HFBO Yesterday

[-]
Board Statistics
Who's Online [Complete List]
4 users active in the past 15 minutes (0 members, 0 of whom are invisible, and 4 guests).
Who has been online today [Complete List]
166 users active in the past 24 hours (5 members, 1 of whom is invisible, and 161 guests).
CHTS, HFBO, KPringle, S1609
User groups
Board Statistics
Our members have made a total of 1,210 posts in 277 threads.
We currently have 1,052 members registered.
Please welcome our newest member, CHTS
The most users online at one time was 35 on 02-25-2014 at 06:12 PM
Mark All Forums Read | Forum Team | Forum Statistics

Return to Top
Sponsor:Kokice.me
Contact UsLite (Archive) ModeAGC © 2012AGC © 2012